marți, 28 octombrie 2014

Ocaziile cu care putem darui cadouri

A darui este considerat a fi un gest nobil, gest prin care ne manifestam afectiunea, generozitatea si respectul fata de cineva. A oferi un dar este o arta , alegem cu grija cuvintele din mesajele pe care vrem sa le transmitem si selectam cu atentie culoarea si aroma florilor oferite. Dar pentru a face o impresie buna si a ramane in amintirea persoanei careia ii daruiesti, ofera ceva ce nu a mai primit sa fie original.
Ocaziile in care putem oferii cadouri sunt multe, dar eu voi aminti cateva:

      1. ZIUA DE NASTERE - este cea mai importanta zi din viata fiecaruia. Aceasta zi este motiv de bucurie atat pentru sarbatorit cat si pentru cei apropiati. Cadourile in acest caz se aleg in functie de personalitate si caracterul persoanei sarbatorite.

      2. 1 MARTIE/ 8 MARTIE - sosirea primaverii este o bucurie in sine dar inceputul sau este si o sarbatoare motiv de a face fericite doamnele din viata noastra daruindu-le o floare.

      3. ZIUA INDRAGOSTITILOR - o zi in care toti indragostitii isi reinoiesc juramintele de iubire. Nu lasa aceasta zi sa treaca fara sa oferi ceva deosebit persoanei iubite.

      4. PASTELE / CRACIUNUL - de Paste vine Iepurasul iar de Craciun vine Mosul. Deobicei aceste doua sarbatori sa fac in familie. Este momentul potrivit pentru a oferi un cadou de suflet membrilor familiei.

      5. ANIVERSARE CASATORIE - nu lasa o asemenea ocazie sa treaca fara sa arati persoanelor respective ca le apreciezi cu adevarat relatia in care sa afla.


Noi iti propunem doua variante simple de CADOURI ARTISTICE:

1.UN PORTRET CLASIC -desenat in creion 100%,  pe hartie!La alegere albnegru, sepia sau color!Optional rama neagra!


2.O CARICATURA HAZLIE -desenata in creion 100%, pe hartie!!Optional rama neagra!




Trimite poza cu persoana draga pe mailul: portret.creion@yahoo.com iar noi iti trimitem restul detaliilor privind realizarea tabloului tau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri